måndag 6 februari 2012

Heja på Vikingarännets åkare i Sigtuna

Söndagen den 19 februari går världens största skridskotävling på naturis av stapeln mellan Uppsala och Stockholm. Åk du med, eller kom och heja på de tappra skridskoåkarna. På isen i Sigtuna har vi material på plats så att du kan göra ditt eget plakat. Se Kortis-åkarna gå i mål, se Tjejrännet starta och känn pulsen på Vikingarännets åkare där först till Sigtuna belönas med fina spurtpriser från flygplatsen. Passa även på att åka långfärdsskridskor med Sigtuna Sport och Uteliv, som erbjuder prova-på-aktiviteter. Skulle orken brista delas "Rättvisebananer" ut på plats, vikingar på isen steker tunnbröd och stämningen är i topp. Efter åkandet är det After Skate på Hotell Kristina 12-17. Gulasch och annat gott på serveras på Café Våfflan i hamnen och varm choklad finns att köpa på plats.

Välkommen du med! Önskar Vikingarännet, Sigtuna kommun, Swedavia, Destination Sigtuna och Hotell Kristina!


Tider och info:

Vikingarännet , första starten i Uppsala kl.08.

Kortis, Uppsala-Sigtuna, första starten kl.09

Tjejrännet, Sigtuna-Stockholm, första starten kl.10

After Skate på Hotell Kristina, pågår kl 12-17. Pri 175:-/person, barn upp till 12 år 90:-/barn. De 10 första åkarna som kommer på After Skate får en funktionströja. Visa bara upp nummerlappen!

Café Våfflan i hamnen öppnar kl 10.

Boende:
Sigtunastiftelsen Hotell & Konferens ger specialpris på boende med uppladdningsmiddag och förstärkt frukost till alla deltagare i Vikingarännet med sällskap! Erbjudandet gäller 18 - 19 februari. Ange "Vikingarännet" vid din bokning på tel: 08-592 589 00 eller info@sigtunastiftelsen.se.


Sugen på att åka? Se israpporter och gör din anmälan här:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar